Начало Лични данни
Декларация за поверителност ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator , Петък, 04 Септември 2009 20:56

Декларация за поверителност

Всеки потребител на сайта може да се регистрира по свое собствено желание, като попълни регистационната форма, в която оставя посоченият тип информация. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и непълна информация, Вие сами заявявате, че си носите отговорноста. Веднъж регистрирани Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията. Чрез регистрационната форма събираме следният тип информация:

  1. персонална: възраст, пол, интереси на регистрирания и др.

Използваме тази информация, за да Ви предоставим нашите услуги, като в никакъв случай ние няма да я предадем на трета страна, с изключение на случаите, в които законът ни задължава. Част от тази информация се публикува с вашето съгласие в профилът Ви, който е изложен публично на сайта. Съгласявате се част от информцията да бъде използвана за маркетингови и статически цели от сайта. При регистирането Вие въвеждате потребителско име и парола, като сте изцяло отговорен за тяхното ползване, както и поемате отговорност, ако ги предоставите на трета страна. Ако има съмнения за това, че вашият акаунт се използва от трета страна без ваше разрешение вие може да промените паролата за достъп. Вие сте отговорен за поддържането на кофиденциалност на вашето потребителско име и парола и за всички действия произтичащи от вашата регистрация.

При вашата регистрация ние изискваме достатъчно информация за да проверим вашите години. Ставайки членове вие гарантирате, че сте не по-малки от 18 години. Въпреки това ние не гарантираме, че всички ползватели на нашата услуга са по големи от 18 години. Членове, които са под изискуемият минимум носят отговорност за своите действия.

При изтриване на регистрацията, нашия сайт премахва и координатите за връзка с Вас от базата данни.. Всеки потребител с или без мотив може да изтрие своята регистрация в нашия сайт следвайки указанията. При изтриване на регистрацията си, Вие се отказвате от всички права, които сте имали в сайта. Ние нямаме никакво задължение да възстановим регистрацията Ви. За да изтриете регитрацията си от сайта влезте във вашия профил и следвайте инструкциите за изтриване или се свържете с нас.

Моля, когато ползвате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност. При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Всеки потребител сам и по свое собствено желание въвежда своите данни. Винаги може да ги редактира и изтрие/премахне от нашата система.

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Последно променен на Четвъртък, 24 Май 2018 16:19
 
 
   Play и купона да започва! Stop - за малко, че тела звъни :)   
   Info - за музиката, кое как...