Помо-о-ощ!! ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Mitko , Сряда, 02 Септември 2009 15:58

#################################################################################################

ПОМОЩНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА!!!

#################################################################################################


От тук може да променяте своя статус, като Invisible(инкогнито) Ви прави невидими за останалите потребители.

От тук може да разберете кой от приятелите Ви е онлайн и да изпратите съобщение.

Всеки на когото пишете или Ви пише ще се изрежда на сивата лента В долната част на прозорчето може да въвеждате съобщението си.Регистрацията в сайта ти дава възможност:

* да качваш видеоклипчета,
* да пишеш коментари и получаваш такива към своите клипове,
* да си разменяш съобщения с другите потребители на сайта,
* да участваш в групи,
* да общуваш с хора от цяла България
* да пишеш във форумите ни,
* да качваш снимки,
* да побликуваш в собствен блог,
* да ползваш мини вграден чат подобен на скайп, с който да си комуникираш само с твоите приятели (частен чат),
* да се възползваш от много други екстри и предимства на регистрирания потребител,
* всичко това и още много само с една регистрация отнемаща 1 минута и която е напълно безплатна!


За да се регистрираш в сайта кликни на “Присъедини се” – намира се на главната страница в средата.

Регистрация
Попълни полетата:

Вашето име – въведете вашето име, то ще се изписва в сайта
Потребителско име – Трябва да е поне 4 символа. В него не трябва да има интервали и специални символи. Възможно е препочитаното от теб да е заето – тогава трябва да го промениш малко.
Важно е да въведеш валиден е-мейл, на който да изпратим код за активиране
Парола – Трябва да е поне 6 символа. Избери си парола, която само ти знаеш и не я давай на никой! Избягвай лесни пароли като – qwerty, 12345678, asdf, asdf1, същата като потребителското име и т.н.


Натисни “Напред”.
Провери пощата си за активиращия линк и кликни на него, за да завършиш регистрацията.


Молим всички потребители да си поставят поне снимка на профила (Аватар). Така сайта ще стане значително по интересен и приятен за ползване от всички!

Ето как става поставянето на аватар:
Ако не сте си поставили аватар при самата регистрация, може да направите това като се логнете в сайта и от меню-то----> профил---> качване на снимка да си изберете от вашия компютър изображение и да го качите.


Всеки потребител който желае може да си поставя допълнителни снимки в профила. Това е нещо като албум - галерия
Това става като се логнете в сайта и натиснете в меню---> приложения---> снимки

От тук първо трябва да си създадете албум в който да си поставите снимките. Това става от създай фото албум (горе в дясно) Пишете име на албума и ако желаете допълнително описание към него, като може да определите дали този албум ще може да е видим от всички, само от вас или само от вашите приятели.

Поставянето на снимките става като отворите съответния албум, натиснете върху "добави снимки" и вече от бутона "избери снимки" избирате снимки от вашия компютър (като в случая дори може да маркирате по няколко), след това натискате "качване" и снимките се зареждат. Ще Ви се отвори прозорец към който ако желаете може да добавите описание и заглавие към всяка една от снимките, разбира се това не е задължително.

Благодарим на всички потребители който си качват снимки в сайта, така той става още по приятен за ползване! :)Можете да добавите видео от някой от видео порталите. Към момента се поддържат следните:

* YouTube
* Vbox7.com
* Google Video
* Yahoo Video
* MySpace Video
* Flickr
* Vimeo
* Metacafe
* Blip.tv
* Dailymotion
* Break
* Live Leak
* Viddler
* И много други :)

Качването на видео в сайта става много лесно.

Логвате се във вашия профил и от бутона приложения избирате видео. Тук се показват всички качени до момента от вас видео-та (ако имате такива). Натиснете - "Добавете клип" (в дясно), отваря Ви се едно прозорче, тук натискате "напред" и Ви се показва полето в което да въведете линк към видеото. Поставяте единствено пълен линк към съответното видео.

Молим всички потребители да качват качествени и стойностни видео клипове с приятно съдържание, както и винаги да ги поставяте в подходящата категория.


Какво представлява блога?
Блога се описва като дневник достъпен от Интернет. Темите които дискутирате или публикувате са достъпни за Вас и Вашите приятели, защо не и нови приятели, които ще създадете посредством блога. Самото писане се нарича “блогване”.

Какво можете да публикувате във Вашия блог?
Във вашия блог можете да публикувате нещата които се случват около Вас, Ваши мисли които искате да споделите с останалите, снимки и всякакви материали които ангажират Вашата аудитория.

Вашият глас, гласът на блога
Всеки блог има свой собствен глас, стил и теми на писане. Това е гласа на автора, вашето ежедневно мнение по злободневни теми, споделено с цялата аудитория. Вие можете да бъдете главния редактор и журналист на Вашия блог и медия.

Блога изкуството на връзките
Някои наричат блоговането изкуството на връзките. Връзките в блога като съществена част от всеки блог създават безкраен ред от препратки, които Вашите посетители ще оценят и заинтригуват.

Вие не сте сами!
Темите които публикувате във Вашия блог ще доведат посетители които ще споделят тяхното мнение, коментари. Това ще прерастне в общност формирана от Вас самите и нещата, които Ви вълнуват, а нима всеки не би искал да има приятели които се интересуват от нещата от които се вълнува и той самия?

Хрумна ми и го написах
Вашите публикации ще станат достъпни моментално посредством страниците на Вашият блог. Най-хубавите и ценени блогове са тези при които аудиторията изпитва усещането, че техните автори публикуват мислите и преживяваниятя си спонтанно както се случват.

Създайте Ваш собствен блог и изпитайте несъпоставимото усещане да бъдеш популярен автор!Ползвайте само най-добрия, бърз и защитен браузър!

Понеже сайта ползва само най-новите технологии (скриптове), някои браузъри не го поддържат или не визуализират част от съдържанието му (екстри, опции и др.). Препоръчваме Ви да използвате най-добрия браузър "Mozilla Firefox" с него освен нашия сайт, ще отваряте много други по-добре. За разлика от други, той има и най-добра защита от към вируси и др.

Изтеглете го напълно безплатно от - ТУК!

feature-logo

Приятен купон!!! :)

Последно променен на Понеделник, 09 Ноември 2009 15:38
 
 
   Play и купона да започва! Stop - за малко, че тела звъни :)   
   Info - за музиката, кое как...