Начало Реклама
Реклама ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator , Петък, 04 Септември 2009 20:47

#################################################################################################

Рекламирай в 4kupon.com


Рекламирайте при нас и сами се обедете в предимствата. Предлагаме много изгодни условия и всякакви начини за рекламиране. Разгледайте предлаганите варианти за реклама, ако неможете да изберете сами, свържете се с нас и с радост ще Ви насочим и изработим най-оптималния и ефективен вариант.

1. Стандартни фиксирани позиции

Позиция 1 - банер с размери 425 х 60 px. Визуализира се на първа страница горе (това е и системата за запознанства, преглед на профили, видео преглед и др.). Има възможност да се визуализира и на вътрешни страници по избор на клиента.

Позиция 2 - банер с размери 425 х 60 px. Визуализира се на първа страница долу (това е и системата за запознанства, преглед на профили, видео преглед и др.). Има възможност да се визуализира и на вътрешни страници по избор на клиента.

Снимка на позициите:

Позиция 3 - банер небостъргач с размери 120 х 600 px. Визуализира се на вътрешните страници в дясно.

Снимка на позицията:

Позиция 4 - банер с размери 300 х 250 px. Визуализира се в плеара с музиката, който се отваря в малко плаващо прозорче. Много от потребителите предпочитат да ползват него, вместо стандартния който пуща музиката във фонов режим. Малкото плеарче има опция за контролнад звука и е отделно от сайта. Поради тези причина накои потребители дори след като излязат от сайта, оставят прозорчето на екраните си и слушат дълго след това.

Снимка на позицията:

2. Нестандартни позиции

Предлагаме и нестандартни VIP позиции. Това са специални варианти за реклама. Стандартно те не се показват в сайта докато не бъдат заявени, ползват се само за клиенти които поръчват по-голям пакет реклама. Те са изключително ефективни, винаги видими и понякога интерактивни. Те могат да са най-различни и дори да променят целия облик на сайта, смяна на стандартния фон на сайта с рекламен, преминаващи по екрана анимации или изпълняващи определено деиствие, отлистване на сайта (ефект подобен на обръщане на страница от списание) и отдолу показване на вашата реклама, поставяне на определени елементи на точно определени места по сайта и много други.

Винаги видими позиции са:

  • Поставяне на голям банер със стандартен размер 728 x 90 px или друг в допустими граници (там където в момента пише "Добре дошли в 4Kupon.com Забавление NON-STOP").
  • Отлистване - стои винаги горе в дясно и при посочване с мишката се появява с ефект подобен на обръщане на страница от списание.
  • Фон - поставяне на рекламен фон, той замества този който е в момента около сайта.

Интерактивни:

  • Преминаващи, изкачащи или изпълняващи обределено действие анимации. Те могат да бъдат придружени със звук, видео и други ефекти.

Други видове:

  • Вграждане на точно определено място - това може да са малки изображения, флаш анимации, изкачащи прозорчета и други. Те могат да бъдат поставени точно където пожелаете, в преглед на профил, преглед на видео, при разглеждане на снимки и др.
  • Текстови рекламни съобщения - поставят/вграждат се в съобщенията които си разменят потребителите, регистрационните съобщения и много други изходащи имейли които сестемите пращат постоянно за напоняне или уведомяване за определено случило се събитие.
  • Текстови линкове - кратки линкове поставени на различни места в сайта.

3. Рекламиране във форума

Може да рекламирате и в нашия форум. Ето възможните варианти.

  • Банери - горе или долу. Винаги видими.
  • След всяка нова тема - автоматично излиза следващ пост под нея с вашата реклама.
  • Текстови рекламни съобщения - поставят/вграждат се в съобщенията които се пращат когато някой отговори в съответната тема.

4. Рекламиране в чата

Може да рекламирате и в нашия чат. Единствения вариант тук е с банер в дясно под потребителите.


Цени

Предлагаме следните възможности за рекламиране: за импресии, за време и CPC цена за клик.

За време:

Позиция - №

5 дни.
10 дни.
15 дни.
20 дни.
25 дни.
30 дни.
№ 1
150 лв.
290 лв. 420 лв. 540 лв. 700 лв. 800 лв.

№ 2

120 лв.
260 лв. 390 лв. 510 лв. 670 лв. 770 лв.
* № 3
80 лв.
140 лв. 200 лв. 250 лв. 300 лв. 350 лв.
№ 4
40 лв.
70 лв. 100 лв. 130 лв. 140 лв. 150 лв.

* Забележка: посочената цена за позиция 3 е за една вътрешна страница по избор, за всяка следваща се заплаща по 20% от цената на позицията.

Цена за 1000 импресии - 2,00 лв.

Цена за CPC - 0,10 лв. на клик.

За нестандартните позиции, както и рекламиране във форума, чата и всички останали видове, цената е по договаряне!


За контакти || Стандартни условия

Последно променен на Понеделник, 08 Февруари 2010 16:27
 
 
   Play и купона да започва! Stop - за малко, че тела звъни :)   
   Info - за музиката, кое как...